KRUUNAA KOTISI VIIHTYISYYS LAADUKKAALLA REMONTILLA!

Teemme haasteellisetkin huoneistoremontit onnistuneesti Tampereella ja Pirkanmaalla

Tutustu myös verkkokauppamme tarjontaan

Remontti Rex Oy toteuttaa niin pienet kuin suuretkin huoneistoremontit onnistuneesti Tampereen talousalueella sekä koko Pirkanmaan alueella. 

Palveluihimme kuuluu muun muassa:

  • keittiöremontit

  • mikrosementointi

  • pintaremontit.

Räätälöimme mielellämme palvelumme remonttitarpeidesi mukaan. Kaikissa remonttitöissä panostamme viimeisteltyyn työn jälkeen, jonka saamme aikaan ajanmukaisia työvälineitä ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Kun me teemme huoneistoremontin, valmistuu se sovitussa aikataulussa.

Tee unelmiesi keittiöstä totta 

Haaveiletko toimivasta ja kauniista keittiöstä? Anna meidän tehdä unelmastasi totta. Meillä on pitkä kokemus erilaisten keittiöremonttien tekemisestä. Remontoimme niin pienet kuin suuremmatkin keittiöt avaimet käteen -periaatteella. Teemme sekä purkutyöt että kalusteiden asennuksen loppusiivousta ja purkujätteiden poisviemistä unohtamatta. 


Kuuntelemme tarkasti remonttitoiveitasi ja -tarpeitasi. Näin varmistamme onnistuneen lopputuloksen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kruunaa kotisi viihtyisyys laadukkaalla remontilla. Remontti Rex palvelee Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella.

Huoneistoremontilla uusi ilme kotiisi

Keittiöremonttien lisäksi teemme kaikki muutkin huoneistoremonttityöt. Kotisi saa nopeasti uuden ja päivitetyn ilmeen vaikkapa uudella maalipinnalla. Asennamme myös uudet laminaatit tai parketin. Lisäksi teemme mikrosementointia. Puramme esimerkiksi vanhat laatat seiniltä ja asennamme tilalle mikrosementin, joka antaa nopeasti ja kustannustehokkaasti uuden ilmeen remontoitavalle huoneelle. Mikrosementillä saadaan uusi ilme sekä lattia- että seinäpinnoille ilman pölyisiä purkutöitä. Pinnasta tulee saumaton sekä täysin vettä, likaa ja rasvaa imemätön.

 

Kerromme mielellämme lisää huoneistoremontoinnin mahdollisuuksista ja tulemme mielellämme käymään maksuttomalla arviokäynnillä.

Ota yhteyttä

Pintaremontti piristää aina 

Pienikin pintaremontti piristää merkittävästi huoneistosi ilmettä. Teemme kaikenlaiset pintaremontit huolitellusti, ammattilaisen varmalla kädenjäljellä. Olipa sinulla tarve maalaukselle, tapetoinnille tai kokonaisvaltaiselle remontille, käänny rohkeasti puoleemme. Remontoimme aina sovitussa aikataulussa ja muuta asumista mahdollisimman vähän häiriten. Kun me olemme tekijöinä, huoneistoremontti sujuu vaivattomasti.

Teemme myös kylpyhuoneremontit