KRUUNAA KOTISI VIIHTYISYYS LAADUKKAALLA REMONTILLA!

KORKEALAATUINEN KYLPYHUONEENREMONTTI TAMPEREEN SEUDULLA 

Remontti Rex tekee kylpyhuoneremontit Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Tutustu myös verkkokauppamme tarjontaan

Jos tarvitset osaavaa kylpyhuoneremonttiurakoitsijaa Tampereella käänny Remontti Rex Oy:n puoleen. Toimimme Tampereen seudulla ja koko Pirkanmaan alueella. Olemme erikoistuneet uusien kylpyhuoneiden laatoitukseen ja vedeneristykseen, mutta meiltä onnistuu myös vanhan kylpyhuoneen saneeraus. Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa teemme myös vesivahinkosaneerauksia vakuutusyhtiöiden ja taloyhtiöiden pyynnöstä. Meillä on VTT:n kosteussertifikaatti kylpyhuoneremontti- ja laatoitustöihin. Toteutamme niin suuret kuin pienetkin kylpyhuoneen saneeraukset kokemuksella ja ammattitaidolla.

Tarjoamme sinulle aina luotettavaa sekä ammattitaitoista palvelua. Remontti Rexiltä saat kattavat palvelut aina suunnittelusta toteutukseen. Palvelumme sisältävät kaikki kylpyhuoneremontin vaiheet, purkutöistä kosteusmittaukseen ja kalusteiden asennukseen. Tarvittaessa saat kauttamme myös remonttiin sisältyvät sähkö- ja putkityöt sekä uusien kalusteiden ja laattojen haut. Teemme tietenkin myös perusteellisen loppusiivouksen. Voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta tilatessasi kylpyhuoneremontin meiltä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjouspyyntö, tehdään sinullekkin unelmiesi kylpyhuoneremontti.   

Kokonaisvaltaista palvelua

Meiltä saat kokonaisvaltaiset palvelut, suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Palvelumme kattaa remontin kaikki vaiheet, aina purkutöistä ja kosteusmittauksista kalusteasennuksiin asti. Teemme luonnollisesti myös huolellisen loppusiivouksen. Tarvittaessa huolehdimme myös jatkuvasta purkujätteiden poisviennistä siten, ettei jätettä kerry lainkaan remonttikohteeseen, eikä sen läheisyyteen.


Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteystiedot

Luotettavan toimintamme perustana on aina huolella laadittu kirjallinen sopimus asiakkaan kanssa.

Kylpyhuoneremontit osaavasti ja joustavasti

Remonttikuvake

Remontit uutta ja vanhaa yhdistellen

Me teemme remontit talon ikää ja sielua mukaillen. Esimerkiksi retrohenkinen kylpyhuone huokuu menneen ajan tunnelmaa uusitun ulkokuoren lisäksi.

Kaakelointikuvake

Mikrosementillä vanha kaakelointi uuteen loistoon

Mikrosementillä saamme nopeasti ja kustannustehokkaasti uuden ilmeen vaikka vanhan laatan päälle tehtynä – ilman pölyisiä purkutöitä.

Lattiakuvake

Lattian valaminen laadukkaita materiaaleja käyttäen

Meiltä hoituu myös kylpyhuonetilojen lattian valaminen laadukkaita materiaaleja sekä työvälineitä käyttäen. Kokeneina alan ammattilaisena valu sujuu meiltä siististi ja tarkasti.

Remottityökuvake

Remonttiin sisältyvät sähkö- ja putkityöt

Tarvittaessa saat kauttamme myös remonttiin sisältyvät sähkö- ja putkityöt. Yhteistyöverkostomme on laaja, joten saamme nopeallakin aikataululla alan ammattilaisen paikalle tekemään erilaiset sähkö- ja putkityöt, jotka vaativat aina kokeneen asiantuntijan osaavaa työpanosta.