KRUUNAA KOTISI VIIHTYISYYS LAADUKKAALLA REMONTILLA!

Remontti Rex tekee kylpyhuoneremontit Tampereella ja muualla Pirkanmaalla 

Tutustu myös verkkokauppamme tarjontaan

Kun tarvitset kylpyhuoneremontille osaavaa tekijää Tampereella, käänny Remontti Rex Oy:n puoleen. Palvelualueemme kattaa Tampereen ja lähikunnat sekä koko Pirkanmaan alueen. Meillä on VTT:n märkätilasertifikaatti kylpyhuoneremonttien ja laatoitustöiden tekoon. Toteutamme niin isot kuin pienemmätkin projektit luotettavasti, ammattilaisen varmalla otteella.

Kylpyhuoneen vedeneristämistyö vaatii kokeneen ammattilaisen tarkkaa työpanosta, jotta tilasta saadaan vesitiivis. Meiltä saat aina luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua. Voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta tilatessasi kylpyhuoneremontin meiltä.  

Kokonaisvaltaista palvelua

Meiltä saat kokonaisvaltaiset palvelut, suunnittelusta viimeistelyyn saakka. Palvelumme kattaa remontin kaikki vaiheet, aina purkutöistä ja kosteusmittauksista kalusteasennuksiin asti. Teemme luonnollisesti myös huolellisen loppusiivouksen. Tarvittaessa huolehdimme myös jatkuvasta purkujätteiden poisviennistä siten, ettei jätettä kerry lainkaan remonttikohteeseen, eikä sen läheisyyteen.


Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteystiedot

Luotettavan toimintamme perustana on aina huolella laadittu kirjallinen sopimus asiakkaan kanssa.

Kylpyhuoneremontit osaavasti ja joustavasti

Remonttikuvake

Remontit uutta ja vanhaa yhdistellen

Me teemme remontit talon ikää ja sielua mukaillen. Esimerkiksi retrohenkinen kylpyhuone huokuu menneen ajan tunnelmaa uusitun ulkokuoren lisäksi.

Kaakelointikuvake

Mikrosementillä vanha kaakelointi uuteen loistoon

Mikrosementillä saamme nopeasti ja kustannustehokkaasti uuden ilmeen vaikka vanhan laatan päälle tehtynä – ilman pölyisiä purkutöitä.

Lattiakuvake

Lattian valaminen laadukkaita materiaaleja käyttäen

Meiltä hoituu myös kylpyhuonetilojen lattian valaminen laadukkaita materiaaleja sekä työvälineitä käyttäen. Kokeneina alan ammattilaisena valu sujuu meiltä siististi ja tarkasti.

Remottityökuvake

Remonttiin sisältyvät sähkö- ja putkityöt

Tarvittaessa saat kauttamme myös remonttiin sisältyvät sähkö- ja putkityöt. Yhteistyöverkostomme on laaja, joten saamme nopeallakin aikataululla alan ammattilaisen paikalle tekemään erilaiset sähkö- ja putkityöt, jotka vaativat aina kokeneen asiantuntijan osaavaa työpanosta.