KRUUNAA KOTISI VIIHTYISYYS LAADUKKAALLA REMONTILLA!

Kattava remonttiraportointi kaikista tekemistämme remonteista Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Tutustu myös verkkokauppamme tarjontaan

Remontti Rex Oy tarjoaa kattavan ja selkeän remonttiraportoinnin tekemistään remonteista Tampereella ja koko Pirkanmaan alueella. Remonttiliikkeemme hoitaa kaikki huoneistoremontit ja erityisesti kylpyhuoneremontit osaavin ottein, ja raportin avulla tieto ammattilaistemme suorittamista työvaiheista ja käytetyistä materiaaleista säilyy tallessa tuleville vuosille.

Remonttiraportti pitää tiedot tallessa

Asiakas saa meiltä tilaamistaan remonteista remonttiraportin, joka dokumentoi tarkkaan sen, mitä remontissa on tehty. Remonttiraportin avulla tehdyistä toimenpiteistä säilyy jälki pitkään tuleville vuosille. Voimme jakaa remonttiraportit sähköisesti kaikille tarvittaville osapuolille. Raportin voi liittää esimerkiksi talonkirjoihin, tai toimitamme sen talteen isännöitsijälle.

 

Voit siis unohtaa eri puolilla irrallaan lojuvat kuva- ja tekstitiedostot sekä kansiot ja pistää kaiken talteen ammattimaisella tarkkuudella. Säästät aikaa, kun asiakirjoja ei tarvitse etsiskellä eri puolilta vaikkapa asunnon myyntitilanteessa.

Soita ja kysy lisää

Raportit syntyvät helposti remontin aikana

Osaavilta tekijöiltämme remonttiraportit syntyvät näppärästi. Kirjaamme ylös tekemämme työt sähköisesti paikan päällä vaihe vaiheelta. Dokumentoinnin avulla pystymme todentamaan remontin laadukkaan toteuttamisen: se on osa yrityksemme omaa sisäistä laadunvalvontaa, jonka avulla seuraamme esimerkiksi aikataulujen pitävyyttä sekä käytettyä aikaa ja resursseja. Asiakas puolestaan saa meiltä kaikki tarvitsemansa dokumentit nopeasti ja helposti.

Pyydä lisätietoja

Remontti Rex dokumentoi tekemänsä remontit Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

Kaikki tulee dokumentoiduksi

Raporttiin tulevat kirjatuksi kaikki remontin vaiheet. Se pitää sisällään työvaihekohtaiset kuvaukset kuvineen ja selvityksineen. Otamme kuvan jokaisen työvaiheen aluksi ja selitämme tarvittavat toimenpiteet. Vastaavasti otamme kuvan työvaiheen suorittamisen jälkeen ja kerromme, mitä korjaustöitä on tehtyä ja mitä aineita on käytetty. Raportista löytyy myös aina kunkin työvaiheen tekijän tiedot.