KRUUNAA KOTISI VIIHTYISYYS LAADUKKAALLA REMONTILLA!

Vahinkokorjaukset pitkällä kokemuksella Tampereella

Tutustu myös verkkokauppamme tarjontaan

Remontti Rex Oy hoitaa kiinteistö- ja vahinkokorjaukset rautaisella ammattitaidolla Tampereella ja lähikunnissa sekä koko Pirkanmaan alueella. Meillä on jo pitkä ja kattava kokemus vahinkokorjauksien tekemisestä. Olemme yhteistyökumppaniemme kanssa toteuttaneet lukuisia vakuutusyhtiöiden ja asunto-osakeyhtiöiden tilaamia vesivahinkosaneerauksia sekä kuivatuksia.

Ripeät vesivahinkokorjaukset 

Vesivahinkokorjauksissa ripeä toiminta on valttia. Me tartumme työhön välittömästi ja saamme nopeallakin aikataululla kuivattimet paikan päälle kohteeseen ja tarvittavat purkutyöt vaivattomasti käyntiin.


Kun vesivahinkoon reagoidaan nopeasti, voidaan estää vakavimpien tuhojen, esimerkiksi homevaurioiden, syntyminen. Tästä syystä on tärkeää kutsua alan ammattilainen paikalle nopeasti.

Soita ja kysy lisää

Tehokkaat kuivatukset

Kun kuivatus tehdään tehokkaasti, huolellisesti ja nopeasti vesivahingon satuttua, voidaan säästyä isommilta vahingoilta. Näin myös vesivahinkokorjauksista aiheutuvat kulut jäävät luonnollisesti pienemmiksi. Perehdymme aina tarkasti kohteeseen, jotta ymmärrämme millaisia toimenpiteitä ja minkälaista kalustoa työhön tarvitaan. Pitkän työkokemuksemme antama tietotaito takaa meille valmiuden tehdä haasteellisemmatkin urakat ongelmitta. 

Lue lisää remonttiliikkeestämme

Remontti Rex tekee vahinkokorjaukset nopeasti ja tehokkaasti pitkän työkokemuksen tuomalla varmuudella Tampereella ja muualla Pirkanmaan alueella.

Purkujätteiden poisvieminen 

Palvelumme kattaa remontin kaikki vaiheet, aina mahdollisista purkutöistä huolelliseen loppusiivoukseen asti. Tarvittaessa huolehdimme myös jatkuvasta purkujätteiden poisviennistä siten, että jätettä ei kerry lainkaan remonttikohteeseen eikä sen läheisyyteen. Haluamme toimia vastuullisesti sekä ympäristöä kunnioittaen.

Remontti Rex Oy:n verkkokauppa

Remontti Rex Oy palvelee asiantuntevasti yksityisiä kotitalouksia, rakennusliikkeitä ja asunto-osakeyhtiöitä. Palveluihimme kuuluu kattavasti myös kylpyhuoneremontit ja huoneistoremontit. Meiltä hoituu niin keittiöremontit kuin pienet pintaremontitkin. Yhteistyökumppaninamme toimii muun muassa Laattapiste, RTV ja K-Rauta.

 

Tutustu myös verkkokauppaamme! 

Verkkokauppa